Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Za výtržnosti svých fanoušků při zápase na Slavii zaplatí Plzeň pokutu

Neukáznění fanoušci se svým fotbalovým klubům podraží. Za jejich výtržnosti v utkání v Praze na Slavii zaplatí pokutu 125 tisíc korun Viktoria Plzeň. Pražané musí zaplatit 80 tisíc kvůli porušení povinnosti pořádajícího klubu. Jen o deset tisíc méně než Plzeň musí uvolnit ze svého účtu za chování příznivců v utkání se Zlínem tým Slovácka.

Sport
zdroj: ČT4

Šlágr 7. kola v pražském Edenu se nesl místy v nenávistné atmosféře a víc na to doplatila Plzeň, která musí zaplatit 125 tisíc, což je druhá nejvyšší pokuta v tomto ročníku. Trest o čtyři tisíce vyšší dostala Slavia za chování fanoušků v zápasech v Teplicích a s Jabloncem.

Plzeňští příznivci pykají za nevhodné pokřiky a také opakované vhazování pyrotechniky na trávník do blízkosti hráčů. Slávističtí fanoušci se rovněž provinili nesportovními pokřiky, vhazovali předměty na hrací plochu a do ochozů pronesli velké množství pyrotechniky. Pražané ve šlágru podzimu vyhráli 4:0.

Slovácko po dohrávce 6. kola pyká za nepřístojnosti v hledišti. Klub z Uherského Hradiště porušil povinnosti pořadatele tím, že jeho fanoušci pronesli a používali pyrotechniku, skandovali nevhodné pokřiky, vhodili pyrotechniku i do bezprostřední blízkosti hráče a způsobili dvojnásobné přerušení zápasu.

Za chování fanoušků dostal trest i Zlín, jehož příznivci rovněž vhazovali pyrotechniku na hřiště, způsobili jedno přerušení utkání a skandovali nesportovní pokřiky. Disciplinárka "Ševcům", kteří v duelu zvítězili 4:0, udělila pokutu 67 tisíc.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články