Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Wilfried Bony chce restartovat kariéru v Nijmegenu, nehrál téměř dva roky

Byl nejdražším africkým fotbalistou, jenže to už je dlouho. Urostlý chlapík, který trápil i soupeře Sparty, odkud také vyrazil do velkého fotbalového světa, byl téměř dva roky bez smlouvy a nyní se dohodl na kontraktu s nizozemským prvoligovým NEC Nijmegen.

Wilfried Bony
zdroj: imago sportfotodienst

Po podpisu smlouvy třiatřicetiletý kanonýr z Pobřeží slonoviny prohlásil: "Můj příběh ještě neskončil. Začíná nová kapitola."

Bony v roce 2015 podepsal smlouvu s Manchesterem City za 32 milionů eur, a naposledy nastoupil za saúdskoarabský Al Ittihad v září 2020. 

V poslední době se připravoval s Newport County z anglické čtvrté divize. "Po ukončení smlouvy v Saúdské Arábii jsem ještě nechtěl končit s fotbalem. Udělám, co bude v mých silách, abych se dostal co nejdříve do formy a byl pro tým důležitý," řekl útočník, jenž hrál i za Arnhem, Swansea i Stoke.

Právě jeho angažmá v Arnehmu, za nějž v sezoně 2012-13 nastřílel 31 gólů, nyní dráždí některé ze skalních fanoušků rivalského Nijmegenu. Ale Bony věří, že je přesvědčí svými výkony. "Doufám, že je přesvědčím," věří hasnoucí hvězda.

Zdroj
marca.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články