Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

West Ham si s Tottenhamem rozdělil body, Souček s Coufalem hráli celý zápas

West Ham remizoval s Tottenhamem 1:1. Kladiváři si tak na sedmém místě udrželi jednobodový náskok před Newcastlem, který se po stejném výsledku podělil o body s Evertonem. O záchranu usilující Nottingham doma porazil Fulham 3:1 a o tři body se vzdálil sestupovému pásmu.

Utkání West Ham – Tottenham
zdroj: Reuters autor: Tony Obrien

West Ham má v posledních dnech na programu zápasy s konkurenty z blízkých příček tabulky. V sobotu ztratil v Newcastlu dvougólový náskok a na zklamání z trpké porážky zareagoval remízou s městským rivalem.

Hosté měli vydařený nástup, hned v 5. minutě otevřel skóre Brennan Johnson, za domácí o necelou čtvrthodinku později vyrovnal Zouma. Souček s Coufalem nastoupili v základní sestavě, kouč Moyes v prestižním utkání ani jednou nevystřídal. Oba soupeři měli i další šance, žádný z rivalů však nedokázal rozhodnout.

Newcastle hrál na podzim základní skupinu Ligy mistrů, teď v boji o postup do evropských pohárů ztratil. Skóre duelu s Evertonem otevřel již v 15. minutě švédský kanonýr Isak svým patnáctým gólem v ligové sezoně. Zaostává tak jen o tři branky za nejlepším střelcem soutěže Haalandem. Hosté dvě minuty před koncem vyrovnali z penalty a jsou jen čtyři body nad sestupovými příčkami. Na jeden bod se na ně dotáhl Nottingham, který díky třem trefám ještě do přestávky zdolal Fulham 3:1.

Hráči předposledního Burnley stále živí naději na záchranu. Doma remizovali s Wolverhamptonem 1:1 a bodovali tak počtvrté v řadě. Bournemouth vděčí za vítězství 1:0 nad Crystal Palace útočníku Kluivertovi, zajistil mu posun na 11. místo a třetí výhru po sobě.

Výsledky 31. kola anglické fotbalové ligy

Nottingham – Fulham 3:1 (9. Hudson-Odoi, 19. Wood, 45.+3 Gibbs-White – 50. Adarabioyo), Newcastle – Everton 1:1 (15. Isak – 88. Calvert-Lewin z pen.), Burnley – Wolverhampton 1:1 (37. Bruun Larsen – 45.+3 Ait-Nouri), Bournemouth – Crystal Palace 1:0 (79. Kluivert), West Ham – Tottenham 1:1 (19. Zouma – 5. Johnson).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články