Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

West Ham chce fandům za napadení autobusu udělit doživotní zákazy

Londýn - Fanoušci West Hamu, kteří před úterním utkáním anglické ligy napadli autobus fotbalistů Manchesteru United, dostanou doživotní zákazy vstupu na stadion. Londýnský celek o tom informoval v prohlášení na klubovém webu.

Fanoušci West Hamu napadli autobus s hráči United
zdroj: Reuters autor: Eddie Keogh

"Budeme úzce spolupracovat s policií, abychom identifikovali viníky a dali jim doživotní tresty," uvedl West Ham, pro který byla výhra 3:2 nad United posledním zápasem na stadionu Upton Park. Od nové sezony bude totiž hrát na Olympijském stadionu.

Chuligáni na autobus házeli kamení a další předměty a rozbili jedno z oken. Začátek zápasu byl kvůli útoku odložen o 45 minut. "Záběry jsou všeříkající," uvedl trenér United Louis van Gaal. Nizozemský kouč také připomněl, že něco podobného se jeho týmu stalo i před pár týdny před zápasem s Tottenhamem.

Tehdy ale United dorazili na zápas pozdě kvůli tomu, že jejich autobus zůstal v dopravní zácpě. "Už podruhé jsme v Londýně museli začít později, ale tentokrát jsme aspoň dostali víc času na přípravu," dodal. "Nebylo to příjemné a na hráčích se to bezesporu podepsalo," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články