Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Werder padl s Frankfurtem a stále flirtuje se sestupem, Pavlenka inkasoval po 342 minutách

Po třech utkáních bez porážky a bez inkasovaného gólu přišel pro hráče Brém tvrdý direkt. V dohrávce 24. kola německé ligy podlehli Frankfurtu 0:3 a zůstali na předposledním místě tabulky. Brankář Jiří Pavlenka byl v Bundeslize překonán po 342 minutách, celý zápas odehrál za domácí Werder i krajní obránce Theodor Gebre Selassie.

André Silva z Frankfurtu překonává Jiřího Pavlenku z Brém
zdroj: AP autor: Stuart Franklin

Brémy aktuálně ztrácí dva body na šestnáctý Düsseldorf, který drží barážovou pozici. Eintracht zvítězil podruhé za sebou a poskočil na 11. příčku.

Domácí si v úvodním poločase vytvořili více nebezpečných šancí než soupeř, ale brankář Trapp zneškodnil dalekonosnou ránu Klaasena nebo Selkeho pokus z úhlu.

Druhé dějství naopak patřilo Frankfurtu. V 61. minutě si na Kostičův centr naskočil Silva a přesnou hlavičkou překonal Pavlenku. Reprezentační gólman podruhé inkasoval v 81. minutě z rohu od nepokrytého Ilsankera a hostující náhradník ještě v poslední minutě uzavřel skóre.

Hráči Werderu potvrdili pozici nejhoršího domácího týmu německé ligy, v letošní sezoně na Weserstadionu získali ze 14 utkání jen 6 bodů a vyhráli pouze v září nad Augsburgem (3:2).

Německá fotbalová liga - 24. kolo:

Brémy - Eintracht Frankfurt 0:3 (81. a 90. Ilsanker, 61. Silva).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články