Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Wenger: Rosický zůstane v Arsenalu

Londýn – Tomáš Rosický má v Arsenalu smlouvu jen do konce tohoto ročníku. Po výkonech, které předvádí kapitán české reprezentace v letošní sezoně, se ale zřejmě může těšit na její prodloužení. Třiatřicetiletý záložník se netají, že by v klubu rád zůstal, a trenér Arsenalu Arséne Wenger to zřejmě vidí podobně. "Zůstane tady. Je to skvělý hráč – typický fotbalista Arsenalu," odpověděl ostřílený kouč na otázku, jak to bude s Rosického budoucností v dresu Gunners. 

Sport
zdroj: ČT4

Trenér Arsenalu Wenger se k "tématu Rosický" vyjádřil na tiskové konferenci před utkáním s Aston Villou, které Arsenal čeká v pondělí. Tomáš Rosický působí v Arsenalu od května 2006 a v kádru londýnského celku je služebně nejstarším hráčem.

Rosického londýnské angažmá však takřka po celou dobu provází zranění a kapitán české reprezentace se tak s výjimkou prvních dvou sezon nedokázal trvale prosadit do základní sestavy Gunners.

Pavel Paska, Rosického agent: "Nic podepsaného není. Během nejbližších dnů, maximálně dvou týdnů, nás čeká finální schůzka."

V letošním ročníku se však Rosický dostává na hřiště pravidelně a trenéra i fanoušky svými výkony přesvědčuje, že stále je pro Arsenal platným hráčem. Nedávno se spekulovalo, že pokud odehraje alespoň 25 utkání, bude jeho smlouva automaticky prodloužena, to však někdejší hráč pražské Sparty popřel. 

Zdroj
ČTK,

Hlavní zprávy

Nejčtenější články