Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Walcott stále váhá s podpisem. "Jsem z toho zklamán," tvrdí Wenger

Londýn - Arsenal stále nepokročil ve vyjednávání s anglickým fotbalovým reprezentantem Theem Walcottem o nové smlouvě. Podle trenéra Arséna Wengera se rozhovory dostaly do slepé uličky, což ho velice mrzí. Walcott trvá na svém zařazení na hrot útoku, trenér Wenger by ho však raději viděl na křídle. "Zná mé představy a musí se rozhodnout," rozhodně říká trenér.

Theo Walcott proti Man City
zdroj: ISIFA

Třiadvacetiletý Walcott je s deseti góly nejlepším střelcem "Kanonýrů" v sezoně. Do konce smlouvy v Arsenalu, kam přišel v roce 2006 ze Southamptonu, mu zbývá poslední půlrok. Brzy by tak mohl napodobit další někdejší opory londýnského klubu, které odešly v pozici volných hráčů.

Walcott odmítl nabídku už v srpnu. "Nedošlo k žádnému posunu. V této otázce žádné novinky nejsou, jsem z toho zklamaný. Už jednáme opravdu hodně, hodně dlouho. Vždycky se snažíme obnovovat kontrakty brzy, ani v jeho případě jsme nezačali pozdě," řekl Wenger na tiskové konferenci před sobotním ligovým utkáním s West Bromwichem.

O Walcotta už projevil zájem například Liverpool, který po zranění útočníka Fabia Boriniho a odchodu Andyho Carrolla na hostování potřebuje rozšířit útočné možnosti. Trenér Brendan Rodgers navíc připustil, že klub v lednu dovede minimálně dva hráče.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články