Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Vůch neunesl absenci v nominaci. Egon občas rychleji koná, než myslí, řekl Trpišovský

Liberec – Neunesl fakt, že nebyl v nominaci na zápas se Slavií, a na sociálních sítích se tvrdě pustil do vedení Liberce. Svůj příspěvek sice rychle stáhl, ale Egon Vůch si i tak zadělal na problémy. V pondělí s ním bude situaci řešit sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Vůch v reakci na nezařazení do týmu vystavil na instagram obrázek vztyčeného prostředníčku s nápisem "Fuck-Off" a připojil komentář: "Když přijdeš na zápas a nemáš tam dres + ti k tomu nikdo nic neřekne, že nejsi v nominaci. To je ubohost."

Později příspěvek stáhl, ale vedení klubu se incidentem bude zabývat. "Jediné, co k tomu zatím můžeme říci, je, že to s ním bude v pondělí řešit sportovní ředitel Jan Nezmar. Zatím sám neví, s jakým výsledkem," řekl mluvčí Slovanu Liberec Lukáš Váňa po remíze 1:1 se Slavií.

Trenér Jindřich Trpišovský o reakci hráče nevěděl. "Až teď mi to říkal mluvčí. Egon v nominaci nebyl ze zdravotních důvodů. V pátek odešel po třech minutách z předzápasového tréninku. Pak to beru tak, že není připravený ani na zápas," vysvětlil Trpišovský.

"Jak si to v hlavě přebral on, to je jeho problém. Egon občas rychleji koná, než myslí. To asi bude i tento případ," poukázal kouč na to, že Vůch mívá s podobným chováním potíže častěji.

Šestadvacetiletý záložník byl mimo jiné vyřazen z kádru Teplic, podobné problémy měl i v Plzni, kde se neprosadil a následně zamířil do Liberce, kde Trpišovský věřil, že se mu povede velký fotbalový talent zkrotit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články