Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Vstupenky na pondělní derby pražských \"S\" budou na jméno

Praha - Pouze na jméno se budou prodávat vstupenky na pražské fotbalové derby Slavie se Spartou, jež se odehraje v pondělí 13. dubna. Slávisté tak chtějí zopakovat z bezpečnostních důvodů tah z nedávného zápasu proti Baníku Ostrava, v němž tento systém vyzkoušeli poprvé. Předprodej vstupenek na nejočekávanější duel domácí jarní sezony začne ve čtvrtek 19. března.

"Utkání s Baníkem proběhlo bez incidentů, a tak jsme adresný prodej vstupenek zvolili i na první derby v Edenu," prohlásil mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Slavia se snažila vyhovět připomínkám fanoušků a částečně způsob prodeje upravila. "Fanoušci tentokrát nemusí předkládat doklady na pokladnách, ale shodu se jménem na vstupence prokážou při vstupu na stadion," prohlásil Zlámal.

Vstupenky do dvoutisícové části stadionu pro hostující tým bude distribuovat Sparta. "Ostatní vstupenky nabídneme v přednostním prodeji majitelům permanentek, členům fanklubu a odboru přátel. Prodej na internetu z bezpečnostních důvodů nebude," doplnil Zlámal. Ceny vstupenek se pohybují od 300 do 550 korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články