Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Vrbův návrat je na spadnutí, Plzeň představí ve čtvrtek nového trenéra

Plzeň - Ještě před koncem letošního ligového ročníku se Viktoria Plzeň rozhodla představit nového kouče. Na čtvrtek svolala tiskovou konferenci, kde jméno trenéra oznámí. Očekává se, že na lavičku úřadujícího mistra opět usedne Pavel Vrba, který západočeský tým zřejmě převezme od příští sezony.

Třiapadesátiletý kouč je bez angažmá od konce prosince, kdy po půlroce skončil na lavičce ruské Machačkaly. Předtím vedl dva a půl roku českou reprezentaci. Vrba během let 2008 až 2013 vyhrál s plzeňskou Viktorií dvakrát domácí soutěž a dvakrát se kvalifikoval do hlavní fáze Ligy mistrů.

Spekulovalo se, že by mohl místo Plzně zamířit do pražské Sparty či do jiného ruského klubu, ale nakonec se pravděpodobně vrátí do známého prostředí, kde zažil největší úspěchy kariéry. Plzeň momentálně jako hlavní kouč vede Zdeněk Bečka, který na začátku dubna nahradil odvolaného Romana Pivarníka.

Západočechům po 26 kolech patří druhé místo v ligové tabulce o skóre za Slavií, ale s pražským rivalem mají lepší vzájemnou bilanci.

Tisková konference začne na plzeňském stadionu ve 13 hodin.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články