Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Speedway GP 2024

Vrba poprvé trénoval Zlín. Možný příchod Kozáka komentovat nechtěl

Pavel Vrba poprvé jako trenér vedl fotbalisty Zlína, kteří začali přípravu na jarní sezonu. Ke spekulacím o příchodu útočníka Libora Kozáka se bývalý trenér české reprezentace vyjadřovat nechtěl, ale ani je nevyloučil.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Zlín poprvé trénoval pod Vrbou

Předposlední klub podzimu zatím nepředstavil žádné posily, byť o jedné velké se mluví. Libor Kozák o Vánocích předčasně skončil na Slovácku a právě Zlín by se mohl stát jeho novým domovem. 

"Nějaké spekulace jsou a možná jsou i správné. Ale dokud jednání nebudou uzavřená, je zbytečné se o tom bavit," shrnul situaci Vrba, pro kterého je Zlín dalším angažmá po nepovedeném působení v Baníku Ostrava.

Devětapadesátiletý kouč se snaží před záchranářskými pracemi nepřipouštět žádný tlak. "Je to stejná práce, jako když hrajete o titul nebo o záchranu, moc rozdílů v tom nevidím," řekl Vrba.

Nad nabídkou ze Zlína dlouho neváhal. "Mám to z Přerova, kde bydlím, kousek. Vy jste ale o mně psávali, že mívám problémy s mužstvy, která hrají o záchranu, tak snad to vyvrátím. Věřím tomu, že Zlín má kádr i zázemí na to, aby se zachránil," dodal kouč.

Vrba na tréninku přivítal i ofenzivního středopolaře Davida Tkáče, kterého dlouhodobě brzdilo zranění. "Chci se postupně zaplňovat a dohonit kondici, která mi ještě trochu chybí," vysvětlil Tkáč.

Zlín se v přípravě utká v sobotu s Olomoucí a poté odletí na soustředění na Maltu, kde se zúčastní tzv. Malta Cupu. Všechny zlínské zápasy z turnaje nabídne program ČT sport  a ČT sport Plus.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články