Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Vrba: Jsme schopni hrát dobrý fotbal, který bude diváky bavit

Velký Týnec – Nový reprezentační kouč Pavel Vrba zopakoval, že do týmu počítá s hráči, kteří nesedí jen na lavičce. Na výjimečném trenérském setkání ve Velkém Týnci na Olomoucku to zdůraznil ve společnosti Karla Brücknera, Petra Uličného a Leoše Kalvody.

Pavel Vrba
zdroj: ČT sport

"Jsem přesvědčen, že hráči, kteří hrají ve Spartě nebo v Plzni, jsou lepší než ti, kteří třeba nehrají v průměrných bundesligových klubech. Chci dát prostor hráčům, kteří pravidelně hrávají," prohlásil Vrba. Podle něj úroveň domácí soutěže stoupá. "Z mého pohledu jde naše liga nahoru, ukazují to i výsledky v Evropských pohárech. To je nejpodstatnější," dodal.

S tím souhlasil i jeho velmi úspěšný předchůdce Brückner: "My se pořád podceňujeme, že jsme malí a slabí. Mně se to nelíbí."

Vrba je na začátku své mise plný optimismu. "Jsme schopni hrát dobrý fotbal, který bude diváky bavit, a věřím, že s ním budeme úspěšní," zdůraznil.

Je nám líto, video expirovalo.
Vrba s Brücknerem si notovali: Liga jde nahoru

Ve vzduchu kinosálu ve Velkém Týnci podobně jako v celé zemi se pohupovala otázka, zda by byl Brückner ochoten pomáhat v realizačním týmu nového reprezentačního trenéra. "Je to ve fázi nějakých úvah. Ale kdybych se nějakým způsobem rozhodl, určitě bych to měl nejdříve oznámit kompetentním lidem z fotbalové asociace," řekl Brückner.

Pavel Vrba podepsal u reprezentace smlouvu na čtyři roky 12. prosince. Jeho asistenty jsou Karel Krejčí z Plzně a Zdeněk Svoboda ze Sparty.

Zdroj
ČT sport, isport.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články