Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Vondrášek: Nechci být za blbečka, ale ruku mi to ani neškrtlo

Praha - Podle obránce Tomáše Vondráška udělal rozhodčí Pavel Orel chybu, když v sobotním utkání prvního ligového kola mezi Slavií a Teplicemi odpískal proti severočeskému celku penaltu. Pravý bek hostí uvedl, že mu míč po hlavičce domácího Michala Frydrycha ruku netrefil. Litoval, že sporný moment nakonec rozhodl o hubené výhře Pražanů 1:0.

Tomáš Vondrášek (vlevo) v duelu proti Slavii
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"Nechci být za blbečka, ale míč mě trefil do hlavy a do nohy, ruku mi to ani neškrtlo. Nechápu, proč se k tomu hlavní rozhodčí vracel až s odstupem času. Pak řekne, že si byl stoprocentně jistý, ale nějakých patnáct vteřin si to nechával proběhnout v hlavě znovu," hodnotil Vondrášek inkriminovaný moment.

Litoval, že hned první kolo nabídlo spornou situaci. "Mrzí mě hodně, že tento okamžik rozhodl zápas. Furt se volá po nějakém videu a pak se okrádají týmy o body. Těžko se hraje na Slavii, když prohráváte od deváté minuty. Bohužel jsme lidi, rozhodčí je taky člověk a udělal chybu," pokračoval ofenzivní obránce.

Jeho tým předvedl v Edenu dobrý výkon a sehrál s obhájcem trofeje vyrovnanou partii. "Snažili jsme se hrát rozumný fotbal. Chtěli jsme navázat na to, co jsme předváděli loni. Ale co je nám platné, že jsme neodehráli špatný zápas a byli jsme důstojným soupeřem, když nevezeme ani bod? Prohráli jsme to bohužel tím začátkem," uvedl Vondrášek.

Soupeř z hlavního města udělal před utkáním sedm změn v základní sestavě. "Že Slavia udělala spoustu změn? Zase ti hráči měli větší motivaci, aby zamíchali hlavu trenérovi. Čekali jsme, že první duel sezony bývá zvláštní, že by to celkem mohla být i naše výhoda a je jen škoda, že jsme to nezvládli," zakončil Vondrášek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články