Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Vicemistr světa Sampaio se v Praze stihl podívat na \"kanárky\"

Praha - Hostem studia MS byl při utkání Jihoafrické republiky s Uruguayí mimo jiné také vicemistr světa z roku 1998, brazilský záložník César Sampaio. Před dvanácti lety zářil na světovém šampionátu, ve Francii vstřelil tři branky. V české metropoli se zastavil jen nakrátko, přesto stačil zhlédnout úvodní vystoupení Brazílie. Nyní dvaačtyřicetiletý Samapaio byl však v Česku především pracovně.

"V Praze jsem dva dny. U fotbalu jsem zůstal. Teď tu momentálně zastupuji hráče a možná, že se jeden Brazilec v české lize objeví," prozradil.

Sampaio si samozřejmě nenechal ujít první vystoupení Brazílie v JAR. "Nikdy jsem si nemyslel, že se na Brazílii budu koukat v České republice. Musel jsem jít do baru, protože v hotelu nebyla ta správná atmosféra, ale nehráli jsme dobře," řekl.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Césara Sampaia

Ač s ním v jednom dresu nastupoval, tak se Sampaio zařadil mezi kritiky trenéra "kanárků" Carlose Dungy. "V Brazílii se nejvíce cení krása fotbalu. Carlos, to byl obránce, a tak ordinuje ten svůj Dungastyl. Máme hodně technických fotbalistů, jenže hrajeme hodně takticky. Proti Pobřeží Slonoviny to bude daleko složitější," varoval Sampaio.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články