Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Velký návrat. Nivaldo po nepovedeném angažmá v Minsku míří do Teplic

Praha – Teplice hlásí staronovou posilu. Na sever Čech se po nevydařeném působení v Dinamu Minsk vrací kapverdský záložník Nivaldo. Sedmadvacetiletý fotbalista na Stínadlech podepsal smlouvu do léta 2017.

Nivaldo za Teplice nastupoval od roku 2013 až do loňského dubna, kdy odešel do Minsku. V létě však s Dinamem ukončil smlouvu kvůli neplnění podmínek ze strany běloruského klubu. "Jsme moc rádi, že se rozhodl k návratu do Teplic, ale bylo pro nás podmínkou, že přijde na delší kontrakt," uvedl sportovní ředitel Jan Skýpala.

Kapverdský reprezentant za Teplice v nejvyšší soutěži odehrál 48 zápasů a vstřelil osm branek. "Po půlroční pauze bude hráč muset dotrénovat a najít herní rytmus, ale myslím si, že Nivaldo svoji hráčskou kvalitu v Synot lize jasně ukázal," přidal Skýpala na adresu třetí teplické zimní posily.

Klub už z druholigového Hradce Králové získal útočníka Davida Vaněčka a z Ostravy přišel záložník Davor Kukec. Na testech je v klubu také bulharský stoper Plamen Krachunov ze Slavie Sofia. "Doplnění obranné čtveřice je priorita zimní přípravy," uvedl Skýpala.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články