Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Velký "návrat". Baroš jede s Boleslaví na nový stadion Baníku

Ostrava – Když se řeklo Milan Baroš, v nejvyšší soutěži si ho každý přiřadil k Baníku Ostrava. Bývalý reprezentační útočník však od letoška působí kvůli sporům s vedením v Mladé Boleslavi, a právě Severočeši zavítají na půdu Ostravanů. Pro ty bude duel specifický nejenom kvůli Barošovi, ale také kvůli ligové premiéře na stadionu ve Vítkovicích. Přímý přenos utkání Ostrava – Mladá Boleslav sledujte na ČT sport od 19:40.

Zajímavý souboj se odehraje také v Příbrami, kam přijedou Teplice s bývalým koučem Příbramských Davidem Vavruškou. "Příbram je doma hrozně silná, mají velmi dobré mužstvo. Za poslední dobu složili opravdu silný tým," řekl Vavruška, který se na stadionu v Příbrami dokonce ženil. "Je to pro mě trošku sváteční místo, na druhou stranu je lepší hrát fotbal na takovém svátečním místě než třeba v kostele, tam bychom toho moc neodehráli," dodal.

Utkání proti Boleslavi nebude pro Baník specificiké pouze tím, že proti němu poprvé v kariéře bude stát Baroš. Ostravští se rovněž premiérově v rámci ligy představí na stadionu ve Vítkovicích. "Je to první domácí utkání, které hrajeme ve Vítkovicích. Začíná nám tím nová kapitola, nová éra. Stejně jako fanoušci si přeji, abychom nový stadion pokřtili úspěšným výsledkem," řekl trenér Radomír Korytář.

"My v tuto chvíli nevíme, zda Milan Baroš nastoupí. Pokud ano, kluci jej znají a svoji pozornost na něj zaměří. My však chceme do zápasu vstoupit především s aktivním fotbalem jako na Spartě. I když víme, že proti nám stojí silný soupeř, soustředíme se hlavně na náš výkon," dodal kouč posledního týmu tabulky.

Bohemians Praha 1905 se pokusí doma napravit úvodní zaváhání se Zlínem proti druhému z nováčků Olomouci. Sigma sice v předchozích kolech odehrála dva vyrovnané zápasy, jenže vytěžila jen bod. Proto by i ona potřebovala ve Vršovicích uspět.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články