Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Vedoucí Slavia nastoupí v Opavě, Pardubice zkusí prodloužit vítěznou sérii v Mladé Boleslavi

Po úspěšné reprezentační přestávce pokračuje 8. kolem první fotbalová liga. Obhájce titulu Slavia se po minulém kole poprvé od začátku září vrátila do čela tabulky a první místo si chce udržet i po zápase v Opavě. Nováček z Pardubic vyhrál poslední tři utkání s nulou a úspěšnou sérii se pokusí prodloužit na hřišti trápící se Mladé Boleslavi.

Peter Olayinka se raduje z gólu proti Opavě
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Slavia ještě v samostatné lize s Opavou neprohrála a zvítězila ve 14 z dosavadních 20 vzájemných utkání. V minulém ročníku ale Pražané na hřišti slezského soupeře překvapivě uhráli jen výsledek 1:1 po inkasovaném gólu v nastavení.

"Je to zápas, na který si musíme dávat pozor, protože jsme tam vloni podali nejhorší výkon v sezoně. Remizovali jsme 1:1 proti soupeři, který hrál v deseti. Opavě zápasy doma vyhovují, soustředí se na defenzivu, podává bojovné, agresivní výkony a chodí do rychlých protiútoků," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Čtvrtá Olomouc přivítá sedmou Karvinou, se kterou v dosavadních sedmi ligových střetnutích neprohrála. Sigma drží šňůru pěti kol bez porážky, Slezané nepoznali přemožitele v posledních čtyřech duelech nejvyšší soutěže.

Mladá Boleslav, která je spolu s Opavou až na 14. a 15. místě tabulky, se pokusí o druhé ligové vítězství v sezoně proti Pardubicím. Východočeský nováček je ve formě, vyhrál poslední tři kola bez inkasované branky a je šestý.

Zápas Bohemians 1905 s Teplicemi je soubojem týmů s nijak oslnivou formou. Dvanáctí "Klokani" prohráli tři z posledních čtyř kol, třinácté Teplice nebodovaly v pěti z posledních šesti utkání.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články