Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Vedení reprezentace: Kapitánem bude Hübschman

Jablonec nad Nisou - Včerejším spekulacím, kdo že povede fotbalovou reprezentaci proti Maltě s kapitánskou páskou na ruce, může být konec. Kapitánem fotbalové reprezentace se podle očekávání stane nejzkušenější muž výběru Františka Straky, dvacetinásobný reprezentant Tomáš Hübschman. Jeho zástupcem bude slávistický stoper Erich Brabec. Svaz to oznámil na svém webu.

Trenér František Straka určil kapitána již dříve, jeho jméno však před veřejností tajil. "Myslím, že by to měl být někdo jako Tomáš Hübschman, který už je hodně zkušený," řekl Martin Klein. Podobného názoru byli i další fotbalisté, včetně německého šampióna Jana Šimůnka. "Tomáš je hráč, který už za reprezentaci něco odkopal. Dokonce má z nás všech na srazu nejvíce startů, je zkušený a prožil povedenou sezonu. Myslím, že by to byla ideální volba," uzavřel Šimůnek.

Hübschman s Brabcem byli při neúčasti nejzkušenějších hráčů od první chvíle hlavními adepty na post kapitána. Sedmadvacetiletý fotbalista Šachťaru Doněck, který se stal před sedmi lety mistrem Evropy v kategorii do 21 let, bude řídit svůj tým podle všeho ze středové řady, kde je v poslední době jeho stabilní post v klubovém dresu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články