Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vedení Bundesligy se ujaly Brémy, Hamburk zůstává poslední

Hamburk – Šestinásobný vítěz německé ligy Hamburk vůbec nezvládl začátek nové sezony. Je na posledním místě a získal jediný bod. V dnešním utkání nestačil na Mönchengladbahn, který zvítězil 1:0 a vzhledem k remíze Brém 1:1 v Norimberku se bodově dotáhl na špičku tabulky. Brémy ale vzhledem ke skóre zatím Bundesligu vedou, když díky jednomu bodu odskočily od mnichovského Bayernu. To se ale může změnit v neděli, kdy nastoupí k utkání i Bayern, a může tak Brémy i Mönchengladbach přeskočit. Do šestého kola Bundesligy zasáhlo hned několik českých hráčů včetně Jaroslava Drobného a Davida Jarolíma, kteří se marně snažili pomoci Hamburku odpoutat se ode dna tabulky.

Jaroslav Drobný
zdroj: EPA autor: Jonas Guettler

Drobný sice poprvé v sezoně inkasoval jen jeden gól, ale jeho spoluhráči podruhé za sebou vyšli střelecky naprázdno. Utkání rozhodl V 66. minutě Belgičan Igor de Camargo, jenž svůj tým posunul na druhé místo. Hamburk prodloužil nelichotivou sérii na třináct ligových utkání bez vítězství.

Za Wolfsburg nastoupil poprvé v sezoně v základní sestavě záložník Jan Polák. Dlouho ale na hřišti nezůstal, trenér Felix Magath ho v Hoffenheimu stáhl ze hřiště ve 33. minutě za nepříznivého stavu 0:2. Polákův náhradník Ashkan Dejagah sice po přestávce snížil, ale domácí Roberto Firmino v 85. minutě svým druhým zásahem definitivně rozhodl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články