Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Vedení Arsenalu podpořilo trenéra Wengera

Londýn - Vedení fotbalového Arsenalu podpořilo navzdory špatnému vstupu do sezony trenéra Arséna Wengera. O pozici francouzského kouče se spekulovalo poté, co londýnský klub prohrál tři z pěti úvodních zápasů anglické ligy a zaznamenal nejhorší začátek soutěže od roku 1953. "Arséne Wenger není zlomen. To, že z něj dělají idiota, poškozuje nejen jeho a klub, ale i fotbal jako takový," citovala BBC výkonného ředitele Arsenalu Ivana Gazidise.

Trenér Asenalu Arséne Wenger
zdroj: EPA autor: Mario Cruz

Arsenal, kde působí i český záložník Tomáš Rosický, je po pěti kolech se čtyřmi body až na 17. místě, když dokázal porazit jen nováčka Swansea. Tým přišel o kapitána Ceska Fábregase a Samira Nasriho, místo nich Wenger přivedl na poslední chvíli Mikela Artetu z Evertonu, Jossiho Benajuna na hostování z Chelsea a Pera Mertesackera z Brém a André Santose z Fenerbahce.

"Vyhazovat ho nebudeme, to není cesta, kterou chceme jít," dodal Gazidis. Podle něj je pouze otázkou času, kdy se tým zvedne. "Z Arséna se nestal zničehonic špatný trenér. To je nesmysl," prohlásil. "Kdybychom chtěli krátkodobé řešení, klub bychom akorát poškodili. Arséna situace štve, ale o to víc ji chce napravit," uvedl funkcionář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články