Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

VAR byl na Sassuolo přísnější než silniční radar. Neuznal mu čtyři branky

Pocity frustrace, které přecházely až do kyselých a ironických úsměvů. Nevšední zápas italské ligy prožili hráči Sassuola, kteří museli přetrpět čtyři neuznané góly po zásahu videorozhodčího (VAR) v utkání 36. kola na půdě Neapole. Podle italských médií jde o rekordní nepřízeň pravidlové technologie. Domácí se nakonec radovali z výhry 2:0.

Francesco Manganelli ze Sassuola v debatě s rozhodčím
zdroj: ČTK/AP autor: Cafaro

"VAR byl na Sassuolo přísnější než silniční radar a potrestal ho jako ještě žádný tým. Nová technologie trhá rekordy," napsal v komentáři list Gazzetta dello Sport. "Festival neuznaných gólů Sassuola. Ještě nikdy nebyl VAR tak přísný na jeden tým," přidal list Corriere dello Sport.

Neapol se v sobotu ujala vedení díky Elseidovi Hysajovi už v osmé minutě, po půlhodině hry se ale zdálo, že Sassuolo vyrovnalo. Gól Filipa Djuričiče z 32. minuty ale nebyl kvůli ofsajdu uznán, což potvrdil videorozhodčí. Za pět minut se Djuričič radoval opět marně, protože tentokrát byl před gólovou akcí v postavení mimo hru jeho spoluhráč Hamed Traore.

Stejný výsledek pak postupně následoval po dvou trefách Sassuola ve druhém poločase, kdy nebyly uznány branky Francesca Caputa z 49. minuty a Domenica Berardiho z 61. minuty. Domácí naopak ještě jeden gól přidali v samotném závěru, když na konečných 2:0 pro Neapol uzavřel Allan.

Podívejte se na neuznané góly Sassuola v utkání s Neapolí:

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články