Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Van Nistelrooij uvažuje o přestupu k Barošovi do Galatasaraye

Londýn - Slavný nizozemský kanonýr Ruud van Nistelrooij uvažuje o přestupu do Galatasaraye Istanbul, který hledá posilu do útoku, kde mu chybí už od října zraněný Milan Baroš. Třiatřicetiletého fotbalistu Realu Madrid láká do tureckého klubu krajan a trenér týmu Frank Rijkaard. "Musím to zvážit, protože Galatasaray je skvělý klub s dobrým přístupem," řekl bývalý hráč Manchesteru United, v jehož dresu se stal v roce 2003 nejlepším střelcem anglické ligy.

V Realu působí Van Nistelrooij od roku 2006, ale nyní uvažuje o odchodu, protože takřka nehraje. V letošní sezoně nastoupil ve dvou zápasech vždy jen na pár minut. O jeho služby projevily zájem Liverpool, Tottenham a Stoke City, ale místo návratu do Anglie by autor 33 reprezentačních branek mohl nakonec zamířit do Turecka. 

Galatasaray za něj údajně nabízí Realu v přepočtu 117 milionů korun. Pro nizozemskou hvězdu má mít připravenou smlouvu na dva a půl roku, která by Van Nistelrooijovi vynesla přes 200 milionů korun. 

Baroš je mimo hru od října, kdy si v ligovém derby proti Fenerbahce poranil nárt. V tomto týdnu se podrobil operaci, protože se noha nehojila podle předpokladů. Nyní ho čeká čtrnáct dní klidu doma v Praze a poté dvoutýdenní rehabilitace v německém Řeznu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články