Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Van Nistelrooij odmítl Galatasaray, chce zpět do Anglie

Londýn - Uznávaný nizozemský fotbalista Ruud van Nistelrooij nakonec z Realu Madrid do Galatasaraye Istanbul nepřestoupí a nestane se tak konkurentem českého útočníka Milana Baroše. Lukrativní nabídku tureckého celku sice zvažoval, ovšem rozhodl se ji odmítnout. Dává totiž přednost návratu do anglické ligy, kde dříve oblékal dres Manchesteru United. "Je hodně klubů, které se o Ruuda ucházejí. Pár z nich mě již kontaktovalo," řekl Nistelrooijův agent Rodger Linse, podle něhož mají o třiatřicetiletého kanonýra nejvážnější zájem Tottenham, Everton, Liverpool a Stoke.

Galatasaray za něj podle dřívějších informací údajně nabízel Realu Madrid v přepočtu 117 milionů korun. Hráč měl připravenou smlouvu na dva a půl roku, která by mu vynesla přes 200 milionů korun. Galatasaray se tak snažil zacelit mezeru v útoku po zraněném Barošovi, který bude po operaci nártu ještě minimálně měsíc mimo hru. Turecký klub po odmítnutí Nistelrooije údajně zaměřil svou pozornost na dalšího Nizozemce Ryana Babela z Liverpoolu. 

Van Nistelrooij chce opustit Real, kde dostává málo příležitostí a hrozí mu, že se nedostane do nizozemské nominace pro mistrovství světa. Španělský celek by mu s přestupem neměl dělat problémy, jelikož mu na konci sezony skončí smlouva a v létě by tak mohl odejít zadarmo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články