Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Van Nistelrooij nakonec možná skončí v bundeslize

Hamburk (Německo) - Ve hře o nizozemského fotbalového útočníka Ruuda van Nistelrooije se objevil bundesligový Hamburk. Podle listu Marca kanonýr Realu Madrid vážně přemýšlí o nabídce německého klubu, podle hamburských médií je dokonce dohoda s třiatřicetiletým fotbalistou na spadnutí. Už o víkendu by dokonce mohl být představen, hamburský SV to ale odmítl komentovat. Van Nistelrooij chce opustit Real, kde dostává po předloňské operaci kolena málo příležitostí a hrozí mu, že se nedostane do nizozemské nominace pro mistrovství světa.

Bývalý útočník Manchesteru United už odmítl nabídku Galatasaraye Istanbul, který hledal alternativu ke zraněnému Milanu Barošovi. Psalo se i o jeho možném návratu do anglické Premier League, kde byl spojován s týmy jako Tottenham, Everton, Liverpool, Stoke nebo West Ham. 

Podle Marky láká Nizozemce na Hamburku velká šance hrát v pohárové Evropě. Hamburk, k jehož hráčům patří čeští reprezentanti David Jarolím a David Rozehnal, je v tabulce bundesligy momentálně čtvrtý. 

Podle britských médií se však do boje o Van Nistelrooije silně vložil West Ham, jehož noví majitelé David Sullivan s Davidem Goldem prohlásili, že nabídli hvězdný plat 100 tisíc liber týdně jednomu z předních evropských hráčů. Údajně jde právě o Van Nistelrooije. Bral by tak podobný plat jako v době své největší slávy v Manchesteru United.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články