Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Van Gaal: United mohou dotáhnout Chelsea, už jsem to několikrát dokázal

Londýn – Manchester United se pod vedením trenéra Lousie van Gaala trápí. I přestože si kouč přivedl před sezonou hvězdné posily Di Maríu a Falcaa, jsou United s 12 body až šestí a ztrácí už 10 bodů na vedoucí Chelsea. Přesto trenér Manchesteru hýří optimismem. "Dokážeme dohnat Chelsea? Je to možné, ale těžko říct. Můžete o mně klidně říkat, že jsem arogantní, ale už jsem to několikrát dokázal," řekl van Gaal.

Sport
zdroj: ČT4

S výkonem svého týmu proti WBA prý byl van Gaal spokojený, přestože bod pro United zachránil až v 87. minutě Daley Blind. "Odehráli jsme nejlepší utkání v sezoně, ale výsledek je nedostatečný. Mohli jsme vyhrát, ale to se v našem světě nepočítá," uvedl třiašedesátiletý trenér, který čeká na první venkovní vítězství v ročníku.

Manchester měl na stadionu Hawthorns větší držení míče a mnohem více střel, ale v obraně několikrát chyboval a domácí skórovali z obou svých pokusů. "Musím být šťastný, že jsme si vytvořili hodně šancí a West Brom měl jenom dvě. Ty jsme soupeři nabídli svými chybami, což je škoda, protože vítězství by pro nás znamenalo nový začátek," litoval Van Gaal.

V tabulce šestí United mají před sebou dva mimořádně těžké zápasy. O víkendu je čeká šlágr s vedoucí Chelsea a v dalším kole manchesterské derby s mistrovským City. "Bude to něco úplně jiného. Je to nesrovnatelné s West Bromwichem. Myslím, že Chelsea je jiná úroveň, což platí také o City. Uvidíme, zda je dokážeme porazit. Po těchto zápasech vám řeknu ano, či ne," dodal Van Gaal. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články