Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Van Gaal: Fantastický fotbal prostě pořád hrát nemůžeme

Manchester - Fotbalisté Manchesteru United v této sezoně neštvou a nenudí jen jeho fanoušky, ale někdy dokonce i trenéra Louise van Gaala. Kritizovaný kouč připustil, že jeho svěřenci v některých zápasech podávají "unavené" výkony.

Zklamaný Louis van Gaal
zdroj: ČTK/PA autor: Mike Egerton

"Jsou zápasy, které jsem si užil velmi. Například proti Chelsea, ale výsledek byl 0:0 a mohli jsme i prohrát. A jsou zápasy, při kterých jsem se velmi nudil nebo byl naštvaný, protože jsme nebyli schopni narušit soupeřovu obranu. Ale to je fotbal," prohlásil Van Gaal.

Jeho týmu se v probíhající sezoně nedaří a nizozemský trenér je už delší dobu pod tlakem. "Rudí ďáblové" vypadli ve skupině Ligy mistrů, v Premier League jsou až pátí a naposledy se v Anglickém poháru protrápili k výhře 1:0 nad třetiligovým Sheffieldem United, o které rozhodl až v nastavení z penalty Wayne Rooney.

To už na stadionu nebyla část fanoušků, která na protest proti slabým výkonům United odešla v druhé půli domů. Příznivci navíc Manchester po úvodním dějství při odchodu do kabin vypískali a klubová legenda, bývalý záložník Paul Scholes, řekl, že hráči i trenér vypadali znuděně.

"Hráči byli frustrovaní, i fanoušci byli frustrovaní. Ale musí vědět, že nemůžeme prostě pořád hrát fantastický fotbal. Tak to bylo i dříve. Je mi to líto, ale je to tak," uvedl Van Gaal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články