Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Valencie padla s Gironou, Real Madrid si poradil s Granadou

Vítězný obrat předvedli v 15. kole španělské ligy fotbalisté Girony. V utkání proti Valencii zvládli v závěrečných deseti minutách otočit stav na konečných 2:1. Obě branky vsítil Cristhian Stuani. Dařilo se i Realu Madrid, který porazil Granadu 2:0. Bilbao převálcovalo Vallecano jasně 4:0.

Radost fotbalistů Girony
zdroj: Reuters autor: Albert Gea

"Bílý balet" šel do vedení v šestadvacáté minutě. Kroosovu brilantní přihrávku do vápna zužitkoval Díaz, jenž se trefil podruhé v ligovém ročníku. Pojistku domácím dodal dvanáct minut po pauze Rodrygo. Dvaadvacetiletý Brazilec má v posledních čtyřech soutěžních utkáních za Real bilanci šesti branek a čtyř asistencí.

Girona se dlouho trápila, navíc v 56. minutě hostující Duro zakončil brejk povedeným obloučkem. Pak se ale dostal na hřiště Stuani a zkušený Uruguayec skóroval v 82. a 88. minutě po dvou přihrávkách Couta. Katalánský tým vyhrál podvanácté v ligové sezoně.

Španělská fotbalová liga – 15. kolo:

Girona – Valencie 2:1 (82. a 88. Stuani – 56. Duro), Bilbao – Vallecano 4:0 (23. Guruzeta, 47. vlastní Espino, 64. I. Williams, 68. N. Williams), Real Madrid – Granada 2:0 (26. Díaz, 57. Rodrygo), Pamplona - San Sebastian 1:1 (2. Gómez - 41. Sadiq).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články