Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

V Tipsport lize se rozhodne o dvou semifinalistech

Praha – Víkendové zápasy zimní fotbalové Tipsport ligy určí první dva semifinalisty. V berounské skupině B svedou přímý souboj o postup Plzeň s Duklou Praha. Ve skupině A v pražských Satalicích se pak na dálku utkají Jablonec a Bohemians 1905.

Radující se hráči Plzně
zdroj: ČT24

Nejlepší možný závěr nabídne skupina v Berouně; Plzni na uhájení první příčky stačí i remíza, Dukla potřebuje vyhrát. Na podzim Plzeň vyhrála v lize na hřišti Dukly 4:2. Zajímavý zápas to bude zvláště pro Tomáše Bergra, který v zimě posílil Plzeň právě z Dukly.

"Je to utkání prvoligových mužstev, navíc je to souboj o první místo. Stále to však bereme jako přípravu, takže i v tomto utkání dostane příležitost větší počet hráčů," uvedl plzeňský trenér Pavel Vrba.

Ve skupině A mají stále šanci na prvenství Jablonec a Bohemians 1905. Jablonec potřebuje porazit České Budějovice, pak by Bohemians museli zdolat Hradec Králové i Žižkov a o postupujícím by rozhodovalo skóre, jelikož vzájemný zápas skončil 2:2.

Pro Bohemians však bude dvojzápas o to těžší, že se teprve dnes vrací z kondičního soustředění. V dalších dvou skupinách se o semifinalistech rozhodne až ve středu. Ve skupině C však může své šance posílit Liberec případnou výhrou nad Varnsdorfem.

Vedle Tipsport ligy jsou na programu i další přípravné zápasy. Sparta dnes svede hned dva, protože nejprve vyzve třetiligový Chomutov a následně ligového rivala Teplice. Obě utkání by měla být sehrána v tréninkovém centru na Strahově.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články