Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Úžasný týden fotbalu a skvělé přáteláky, popsal ironicky koronavirové repre srazy Mourinho

Nikdy se nebál vypustit do světa upřímný a kritický názor, což José Mourinho zase jednou potvrdil. Portugalský trenér fotbalistů Tottenhamu s hořkou ironií zareagoval na zprávu, že testy na koronavirus v irské reprezentaci odhalily pozitivní nález u obránce Spurs Matta Dohertyho. Slavný kouč se tak přidal ke skupině, které se vůbec nelíbí, že v současné covid krizi se konají srazy národních výběrů.

José Mourinho
zdroj: ČTK/PA/ autor: Clive Rose

Osmadvacetiletý pravý bek Doherty vynechá kvůli povinné desetidenní karanténě sobotní zápas anglické ligy s Manchesterem City a příští čtvrtek duel Evropské ligy s Razgradem.

Portugalský kouč na instagramu zkritizoval reprezentační srazy v této době. "Úžasný týden fotbalu. Velké emoce v zápasech národního týmu, vynikající přátelské zápasy a naprostá bezpečnost během nich. Výsledky testů na covid přicházejí poté, co se odehrají zápasy. Po hřišti běhají náhodně vybraní hráči, konají se společné týmové porady a tak dále," napsal sarkasticky Mourinho.

Kvůli reprezentačním povinnostem má nyní portugalský kouč v tréninku pouze šest hráčů.

U Dohertyho, stejně jako u jeho irského spoluhráče Jamese McCleana, prokázaly testy koronavirus po nedělním zápase Ligy národů ve Walesu (0:1). Oba budou chybět ve středečním zápase s Bulharskem, v němž Irové budou hájit svou účast v lize B.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články