Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Útočník Fenin zřejmě v zimě opustí Frankfurt

Frankfurt nad Mohanem - Fotbalový útočník Martin Fenin je podle všeho na odchodu z Frankfurtu, kde většinu času jen vysedává na lavičce. Trenér Eintrachtu Michael Skibbe naznačil, že třiadvacetiletý český reprezentant dostane v zimní přestávce svolení k odchodu. "Máme jednoho etablovaného útočníka navíc. Dovedu si představit, že klub v tomto případě bude ochotný jednat," uvedl kouč Skibbe.

Fenin, jenž přišel do Frankfurtu před třemi lety z Teplic za čtyři miliony eur, v této sezoně ještě neodehrál za Eintracht jediný kompletní zápas. Čtrnáctinásobný reprezentant se dostal jako střídající hráč na trávník jen v sedmi bundesligových duelech, navíc většinou až na poslední minuty. Nejvíce si zahrál v listopadu proti Bayernu Mnichov, kdy přišel na hřiště v 62. minutě.

Martin Fenin

"Už nejsem žádný dorostenecký útočník, který musí čekat na šanci. Je mi 23 let a musím hrát."

O Fenina se údajně zajímá několik bundesligových klubů. Jako nejžhavější kandidát se jeví Norimberk, jenž přišel minimálně do března kvůli zranění o švýcarského reprezentanta Alberta Bunjakua. K žádným jednáním na trase Frankfurt - Norimberk však prý zatím nedošlo. Důrazný český útočník má v Eintrachtu smlouvu až do června 2012. Před časem se nechal slyšet, že pro něj přichází v úvahu jen hostování, a ne přestup.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články