Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Utkání Budějovic s Hradcem se odkládá. Překazil jej sníh na jihu Čech

Kvůli nezpůsobilé hrací ploše na stadionu v Českých Budějovicích muselo být odloženo sobotní utkání 17. kola první ligy s Hradcem Králové. Na vině je silné sněžení na jihu Čech. Oznámila to Ligová fotbalová asociace. Náhradní termín bude určen v nejbližších dnech.

Pavel Osmančík z Českých Budějovic
zdroj: ČTK / Profimedia

"Po čtvrtečním intenzivním sněžení, které pokračuje i během pátečního dne, označil rozhodčí delegovaný komisí rozhodčích hrací plochu za nezpůsobilou i přes fakt, že domácí klub měl vytápěcí systém hřiště spuštěný dle regulí," uvedla LFA, podle níž by byla jen minimální naděje na zlepšení stavu trávníku.

Loni v listopadu bylo kvůli sněžení a nezpůsobilému hřišti odloženo i utkání Českých Budějovic s Hradcem Králové v osmifinále domácího poháru. Soupeři tehdy nastoupili v náhradním termínu na začátku letošního února, Jihočeši zvítězili 2:0.

Jde o druhý odložený zápas v aktuální ligové sezoně. Viktoria Plzeň vzhledem k účasti v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy využila možnost nesehrát srpnový duel 6. kola v Mladé Boleslavi. Náhradním termínem tohoto utkání je středa 6. prosince.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články