Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Unhošti stačil na vítězství v Doksech jediný gól

Doksy – V historicky druhém utkání projektu Můj fotbal živě se před televizními kamerami utkali hráči Doks a Unhoště, soupeři z 1. B třídy skupiny A. Slavit nakonec mohli Unhošťští, kteří díky brance svého kanonýra Romana Neubergera zvítězili 1:0 a radují se z již čtvrté jarní výhry.

Ilustrační foto
zdroj: hradecky.denik.cz

Prvních dvacet minut utkání neměli brankáři na obou stranách příliš práce. Vše změnil až unhošťský Neuberger, který si našel centr na hranici malého pokutového území a hlavičkou poslal míč přesně k tyči.

Na další šanci si diváci museli počkat do 35. minuty, brankář Unhoště si však se skákavou střelou domácího Větrovce poradil a stav utkání se neměnil. Šanci na navýšení skóre pak Unhošti o pár minut později upřel rozhodčí, který odpustil domácímu Maříkovi tvrdý – a podle názoru komentátora utkání Vlastimila Vláška – nejspíš také penaltový zákrok.

Ani po půli nebyl k vidění žádný festival šancí. Mírnou územní převahu měli hráči hostující Unhoště, vyloženou příležitost si však nebyli schopni vytvořit fotbalisté ani jednoho z týmů. Většina akcí končila nepřesným centrem mířícím do území nikoho.

Poslední desetiminutovka patřila Unhošti. Nejdřív v akrobatické pozici nebezpečně vystřelil Šimáček, jehož ale vychytal gólman Rouček, a jen o několik málo minut později pak Plecitý trefil krásnou ranou tyč domácí branky. Domácí se ve druhé půli zmohli na jedinou střelu, a tak není divu, že s výsledkem již nic neudělali.

"Jsem hrozně nespokojený s výkonem týmu. Neumím si to vysvětlit, takhle špatně jsem kluky neviděl dlouho hrát. Jsem z nich hrozně zklamaný," hodnotil utkání trenér Doks Martin Škvára.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články