Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Úkol jsme splnili z poloviny, problémem je koncovka, tvrdí Hubník

Plzeň - Plzeňští fotbalisté zůstávají před odvetou 3. předkola Ligy mistrů s Karabachem klidní, ačkoli doma v prvním duelu uhráli jen bezbrankovou remízu. Považují to za nadějný výsledek a podle kapitána Romana Hubníka by se jim venku měl gól střílet snadněji než doma.

Roman Hubník
zdroj: ČTK/Němeček Pavel

"Sice jsme úkol splnili jen z poloviny, protože jsme chtěli neinkasovat a něco vstřelit, ale i tak je to do odvety nadějný výsledek. Když tam dáme gól, tak postoupíme," prohlásil Hubník.

"Věřím, že doma oni víc vylezou a budou mít vzadu více okének. To by nám mělo více vyhovovat. Je to pořád padesát na padesát. Je to o gólu a pokud ho dáme my, tak oni budou muset dát dva. V tom je matematika jasná," dodal.

Připouští však, že právě střílení branek je momentálně největší problém Plzně, která remizovala 0:0 i v generálce s Lokomotivem Moskva.

"Koncovka je teď asi náš největší problém. Dozadu je to slušné, ale gólů moc nedáváme. Věřím ale, že si to sedne a góly přijdou. Musíme ale více střílet. U nás je velice časté, že chceme míč dostat až do kuchyně a skoro nestřílíme. To nám vytýkal i trenér v poločase. Moc střel jsme neměli. To musíme změnit," řekl Hubník.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Karabach
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články