Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Ujfaluši se omluvil a informace o večírku dementoval

Madrid/Praha - Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Ujfaluši se omluvil jménem národního týmu za porážku ve středečním kvalifikačním zápase se Slovenskem. Zároveň se ohradil proti informacím o následném "večírku" v jedné z pražských restaurací s tím, že reprezentanti po neúspěšném utkání rozhodně neoslavovali a nepobývali ve společnosti prostitutek. Popřel i účast Marka Jankulovského na posrazovém setkání hráčů.

Ujfaluši nezastírá, že poslední výkony včetně duelu se Slovenskem na Letné nebyly dobré. "Jménem všech hráčů bych nejprve vyslovil omluvu za herní projev a výsledky v dosavadním průběhu kvalifikace. A to především za zklamání, které jsme našim fanouškům a partnerům připravili prohrou v prestižním utkání proti soupeři ze Slovenska," uvedl Ujfaluši v prohlášení, jež zaslala hráčova agentura International Football Marketing & Management.

Ujfaluši popřel informace o večírku

Informace bulvárního tisku o tom, že si během osmidenního reprezentačního soustředění fotbalisté užívali na večírcích, nejsou podle něj pravdivé. "Jakékoliv společenské akce našeho týmu probíhaly pouze před a po ukončení reprezentačního srazu a nikoliv v jeho průběhu," prohlásil obránce Atlétika Madrid.

Tomáš Ujfaluši:

"Jménem všech hráčů bych nejprve vyslovil omluvu za herní projev a výsledky v dosavadním průběhu kvalifikace."

V noci po utkání se Slovenskem byli fotbalisté vyfotografováni při návštěvě restaurace U Ševce Matouše. Nic pobuřujícího se tam však podle Ujfalušiho neodehrálo. "Večeře se uskutečnila jako naprosto neorganizovaná a neplánovaná akce po ukončení reprezentačního srazu v seriózní restauraci, která byla po celou dobu otevřena pro veřejnost a přístupná komukoliv. Účelem naší návštěvy nebyla absurdně bulvárem podbízená oslava prohry," uvedl Ujfaluši.

Všechny informace o tom, co se v restauraci dělo, považuje za účelově zkreslené. "Stejně jako například údajnou přítomnost Marka Jankulovského, který s námi stejně jako mnoho dalších spoluhráčů v restauraci vůbec nebyl," uvedl kapitán mužstva.

Jankulovski se proti informacím bulváru ohradil již v minulých dnech a naznačil, že uvažuje o ukončení reprezentační kariéry. Podle zákulisních zpráv podobné rozhodnutí zvažují i další zkušení hráči.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články