Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

UEFA zahájí předprodej, pro české fanoušky bude 1500 lístků

Praha - Již tento pátek v poledne zahájí UEFA na svých webových stránkách prodej vstupenek na srpnové utkání Superpoháru. V něm se utká mnichovský Bayern s Chelsea, pro českého fanouška je na utkání atraktivní (kromě účasti Petra Čecha) i jiná věc - finále bude hostit pražská Eden Aréna. Zájemci se mohou registrovat do 5. července, vzhledem k očekávanému obrovskému zájmu fanoušků bude UEFA majitele lístků losovat.

Stadion v Edenu
zdroj: ČT24

Přesný počet vstupenek, který dá UEFA do prodeje, ještě není známý, mělo by to ale být přibližně 1 500. Jde o jediný způsob, jak mohou čeští fanoušci získat vstupenky na Superpohár. Většinu kapacity stadionu si totiž rozdělí oba zúčastněné kluby Bayern a Chelsea, několik tisícovek lístků si ponechá UEFA pro své potřeby. Kapacita Eden Arény pro Superpohár bude dvacet tisíc míst.

Ceny vstupenek se budou pohybovat ve třech relacích. Nejlevnější budou za 50 eur (asi 1 300 korun), střední kategorie se bude prodávat za 90 eur (2 300 korun) a nejdražší za 130 eur (3 300 korun). UEFA navíc k cenám účtuje ještě manipulační poplatek, který pro zájemce z České republiky činí 10 eur (250 korun).

Každý individuální žadatel si může objednat pouze dvě vstupenky. Podle webu Fotbalové asociace ČR nezáleží, zda si lístek zarezervuje v první, nebo až poslední den prodeje. O majitelích vstupenek poté rozhodne los. Zápas se bude hrát v Edenu 30. srpna a půjde o reprízu loňského finále Ligy mistrů. V dresu Chelsea nastoupí český brankář Petr Čech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články