Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

UEFA chce prošetřit Mourinhovy výroky

Bern – Unie evropských fotbalových asociací chce prošetřit výroky trenéra Interu Milán Josého Mourinha, který po včerejším osmifinále Ligy mistrů kritizoval španělského rozhodčího Luise Medinu Cantaleja. Mourinho sudího ostře kritizoval po skončení bezbrankového zápasu proti Manchesteru United, při kterém prý Cantalejo výrazně nadržoval anglickému týmu. Šetření UEFA může skončit až distancem pro Mourinha na příští utkání v Lize mistrů.

José Mourinho
zdroj: Wikipedia

Trenér Interu nemohl po úterní remíze 0:0 přijít rozhodčímu na jméno. Vyčítal mu hned několik situací, především pak neodpískanou penaltu za údajný faul na Adriana nebo udělení žluté karty druhému gólmanovi Francesku Toldovi na lavičce náhradníků.

"Nechci zabíhat do podrobností, ale všechno šlo proti nám, každý malý detail. Podívejte se, kolik přímých kopů měl Manchester a kolik my. Za co jsme dostávali žluté karty a co za oni ne. Myslím, že úmysl byl jasný a zřetelný," tvrdil nazlobený Mourinho, který je kritikou rozhodčích pověstný už od svého angažmá v Chelsea.

"V odvetném zápase na Old Trafford možná budeme mít rozhodčího na své straně my. Když bude chránit hostující tým tak jako nyní Manchester, postoupíme do čtvrtfinále," prohlásil s ironií Mourinho. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články