Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Tuniský fotbalista Belaid možná posílí Bohemians 1905

Praha - Tuniský fotbalový reprezentant Tijany Belaid, o jehož služby přestala mít zájem pražská Slavia, by se mohl stát posilou druhého vršovického klubu Bohemians 1905. Prvoligový nováček s hráčem jedná, byť Belaid nadále upřednostňuje zahraniční angažmá. "Jednáme se Slavií i hráčem, ale jsou zde i jiné možnosti jako například odchod do zahraničí. Zájem mají i jiné ligové kluby a nepředpokládám, že se to do konce týdne uzavře," řekl sportovní ředitel Bohemians 1905 Jiří Steinbroch.

"Pokud by k nám přišel, tak každopádně na hostování, maximálně s opcí na přestup," dodal Steinbroch k možné spolupráci s tvořivým záložníkem.

Belaid zkoušel zaujmout i v zahraničí, ale neuspěl

Dvaadvacetiletý Belaid přišel do Slavie v roce 2007 a v 53 ligových zápasech nastřílel patnáct gólů. V podzimní části této sezony už ale tolik příležitostí od kouče Karla Jarolíma nedostával a před zahájením zimní přípravy mu vedení Slavie sdělilo, že si může hledat jiné angažmá.

Od té doby Belaid trénuje individuálně, ve hře o jeho služby se postupně objevily kluby z Francie, Španělska, Německa a Řecka, ale nového zaměstnavatele nenašel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články