Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Trnavská krize nabývá rozměrů, konec hlásí Hoftych, Látal i majitel Poór

Trnavský fotbalový sen se rozplývá. Ve čtvrtek fotbalový mistr slovenské ligy oznámil výrazné šetření a v pondělí ohlásil konec úspěšný český tandem. Pavel Hoftych se rozhodl ke konci podzimu skončit ve funkci generálního manažera a spolu s ním odchází od týmu, který je nyní v tabulce šestý, i trenér Radoslav Látal. A aby toho nebylo málo, odchod ohlásil i majitel klubu Vladimír Poór.

Radoslav Látal
zdroj: ČTK/PAP autor: Leszek Szymanski

"Stále jsem věřil, že můžeme jít v Trnavě takzvanou plzeňskou cestou," uvedl Hoftych pro sport.sk s tím, že s městem tu ale nejde najít v mnoha věcech shodu, a proto nelze posunout trnavský fotbal dál.

"Ačkoliv jsme se mnohokrát pokoušeli dohodnout na různých formách spolupráce, nikam jsme nedospěli," dodal s tím, že to je hlavní důvod, proč si myslí, že už by jeho práce pro trnavský fotbal nebyla dál přínosem.  

Látal, který dovedl tým do Evropské ligy, k tomu dodal, že se definitivně rozhodl po sobotním zápase, který jeho tým doma prohrál s Nitrou 2:3, kdy měl konflikt s fanoušky. "Dneska po poledni jsem své rozhodnutí oznámil vedení," řekl český kouč. Dodal, že odchází i kvůli Hoftychovi, který jej do klubu přivedl. "Po jeho odchdou, bych se tu neměl o koho opřít," dodal Látal. 

Odchod z klubu potvrdil i majitel Poór. "V prosinci v klubu definitivně končím. Už nikdy nevstoupím na stadion Spartaku. Rozhodl jsem se tak proto, že nechci víc bojovat s lidmi, kterým říkám facebookoví fašisti a kteří dokážou jen škodit trnavskému fotbalu," řekl pro Šport 24.

Zdroj
Šport.sk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články