Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Trenéra Argentinců na Mallorce srazilo auto. Vážné zranění se ale nepotvrdilo

Při jízdě na kole ho na Mallorce dopoledne srazilo auto a začalo se psát o tom, že je ve vážném stavu. Špatné zprávy kolem kouče argentinských fotbalistů Lionela Scaloniho se ale nepotvrdily. Kouč jihoamerického týmu neutrpěl vážnější zranění a po třech hodinách byl propuštěn z nemocnice.

Lionel Scaloni
zdroj: ČTK/ABACA/AA

Nehoda se stala okolo desáté hodiny na parkovišti školy v Puerto Portals a Scaloni si podle španělských médií měl poranit i hlavu. "Momentálně je na cestě domů poté, co byl propuštěn z nemocnice," uvedla argentinská reprezentace na Twitteru.

Scaloni později sám rozptýlil obavy. "Pár stehů a mířím domů. Díky všem," napsal kouč k fotografii se čtyřmi náplastmi na obličeji a modřinou pod levým okem. Na krku má fixační límec.

Někdejší obránce převzal národní tým loni v listopadu, smlouvu má zatím do letošního června, kdy začne Copa América. Scaloni předtím krátce vedl argentinskou reprezentaci jako dočasný kouč společně s Pablem Aimarem po odchodu neúspěšného Jorgeho Sampaoliho, který s "Albiceleste" na loňském mistrovství světa vypadl už v osmifinále.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články