Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Trenér Tobiáš lepí díry v příbramském útoku, Zlín nestačil na Ludogorec

Praha - České fotbalové kluby pokračují ve svých přípravách. Patálie v ofenzivě řeší Příbram, která ztratila dvě velké opory, Aidina Mahmutoviče a Romana Bednáře. I bez nich ale tým porazil Vyšehrad 4:2. Naopak Zlín nestačil v přípravě na Ludogorec Razgrad (1:2).

Kamil Tobiáš
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Aidin Mahmutovič zamířil do Řecka, Roman Bednář pak zase ukončil profesionální kariéru. Nový trenér Kamil Tobiáš se tak v boji o záchranu bude muset spolehnout i na mladíky, kteří mají po zkušených hráčích zalepit mezeru v sestavě. Zatím se mladým hráčům daří, alespoň tedy v přípravě.

Příbramskými nadějemi jsou třiadvacetiletý Josef Bazal a o rok mladší Zdeněk Linhrat, kteří přišli na hostování ze Slavie a hned jsou platnými hráči. V přípravě proti třetiligovému Vyšehradu Linhart jeden gól dal a na druhý přihrál. Bazal se při výhře Příbrami 4:2 trefil dokonce dvakrát.

Je nám líto, video expirovalo.
Posily ze Slavie zařídily Příbrami vítězství nad Vyšehradem

Zlín díky brance Diopa vyhrál první poločas, ve druhém dějství ale po pouhých dvou minutách srovnal Keserü. Razgrad, pro který šlo o generálku na jarní část sezony, získal převahu, ale dlouho ji nedokázal využít. Po akci po levé straně se o to až v 90. minutě postaral Juninho Quixada.

Karviná nastoupila proti prvnímu týmu polské ligy Jagielonii Bialystok a prohrála 2:3. Slezský celek poslal v první půli dvakrát do vedení Wágner, ale i soupeř měl dvougólového střelce. Po pauze zařídil Jagiellonii výhru Tomasik.

Ludogorec Razgrad - Fastav Zlín 2:1 (0:1)

Branky: 47. Keserü, 90. Quixada - 30. Diop.

Sestava Zlína: Dostál - Pazdera (65. Holík), Jugas, Gajič, Matejov - Kopečný - Živulič, Traore, Štípek (80. Masař) - Diop, Fantiš. Trenér: Páník.

Slavoj Vyšehrad - 1. FK Příbram 2:4 (1:3)

Branky: 29. Drobílek, 77. Matysík - 45. a 48. Bazal, 22. Jiránek, 40. Linhart.

Sestava Příbrami: Boháč (46. Hruška) - Lupták, Chalus, Jiránek (46. Trapp), Divíšek, Bazal, Suchan, Tregler (46. Krameš), T. Pilík (62. P. Pilík), Rezek (62. Januška), Linhart. Trenér: Tobiáš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články