Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Trenér Setién po premiéře na Camp Nou: Povedla se nám spousta věcí a časem přibude plynulost

S debutem na barcelonské lavičce byl kouč Quique Setién nadmíru spokojen. Jeho svěřenci sice porazili v nedělním 20. ligovém kole srdnatě vzdorující Granadu "jen" 1:0 a soutěž vedou o skóre před Realem Madrid, ale podle zkušeného stratéga předvedli pozoruhodný výkon.

Trenér Quique Setién v utkání Barcelona - Granada
zdroj: AP autor: Joan Monfort

"Povedla se nám spousta věcí a postupem času přibude plynulost. Není snadné, když se soupeř zamkne na vlastní polovině, ale drželi jsme se plánu a vyhráli," řekl Setién, jenž před týdnem nahradil ve funkci odvolaného Ernesta Valverdeho.

Barcelona, která hrála posledních dvacet minut v početní výhodě a zisk plného počtu bodů oslavila díky brance Lionela Messiho, držela míč 83 procent zápasu. "Předvedli jsme pozoruhodný výkon," pokračoval jednašedesátiletý Španěl, jenž v minulosti vedl v La Lize Las Palmas a Betis Sevilla.

"Po každé ztrátě jsme chtěli míč ihned získat zpět a téměř každý se o to snažil. Vepředu jsme jim toho moc nedovolili a přesně to rozhoduje utkání," dodal Setién.

S výkonem byl spokojen i záložník Sergio Busquets. "Celkově jsme hráli dobře, kvůli Granadě jsme se na vítězství pořádně nadřeli," konstatoval trojnásobný vítěz Ligy mistrů.

Podle něho hráči neporovnávají Setiéna s Valverdem. "Teď nás vede Setién a uděláme všechno, oč nás požádá. Máme to ve vlastních rukou, snad dokážeme ve zbytku ročníku vyhrát všechny trofeje," uzavřel španělský reprezentant.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články