Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Trenér Rada od reprezentace odejít nechce

Praha - Trenér Petr Rada nerezignoval na svoji funkci trenéra české fotbalové reprezentace a bude čekat, jak se zachová vedení fotbalového svazu. Z boje prý utíkat nechce a hodlá u týmu pokračovat, i když nějaké změny chystá. Je připraven předstoupit před výkonný výbor svazu. Kouč to řekl na dnešní tiskové konferenci den po prohře 1:2 se Slovenskem, která výrazně snížila naděje mužstva na postup na mistrovství světa.

Rada přišel před novináře s unaveným výrazem ve tváři, podle svých slov toho moc po utkání nenaspal. Na tom, že se chce probojovat s mužstvem na světový šampionát, se prý ale nic nemění. "Já z boje utíkat nebudu. Pokud bude existovat alespoň malá šance na postup, nevzdáme se. A zda zůstanu trenérem, to je otázka pro někoho jiného. Pokud to bude chtít slyšet výkonný výbor, rád před něj předstoupím," uvedl reprezentační kouč.

Naznačil, že jistá opatření ale již připravuje. "Možná budu muset opravit svůj názor na povolávání některých hráčů, kteří nehrají v klubovém dresu. Poslední dvě utkání ukázala, že ta forma u nich není zcela odpovídající. Budeme muset začít povolávat další hráče, kteří sice nemají takové jméno, ale budou toho chtít více dokázat," uvedl Rada.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články