Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Trenér Nádvorník v Karviné skončil – tým čeká na výhru už šest kol

Další kouč nedokončí sezonu se svým týmem v první fotbalové lize. Vedení Karviné odvolalo Romana Nádvorníka. Karviná je v první lize předposlední, když z posledních šesti zápasů získala jen dva body. "Důvodem jsou neuspokojivé výsledky a pouze jedenáct bodů přesně po polovině základní části soutěže," řekl sportovní ředitel týmu Lubomír Vlk. 

Roman Nádvorník
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Nádvorník přišel do Karviné před začátkem sezony, ale s týmem v 15 kolech nejvyšší soutěže získal jen 11 bodů za tři výhry a dvě remízy. Slezané jsou v tabulce jen o skóre před poslední Duklou.  

Spolu s pětačtyřicetiletým Nádvorníkem, který dříve vedl Žižkov, Příbram nebo Táborsko, byl odvolán i jeho asistent Zdeněk Koukal. "Oběma děkujeme za práci, kterou tady odvedli. V další kariéře jim přejeme všechno dobré," uvedl Vlk na klubovém webu. 

Karviné se pod Nádvorníkem na podzim naopak dařilo v domácím poháru MOL Cupu, kde po třech výhrách postoupila do jarního čtvrtfinále a vyřadila i Jablonec. V lize ale čeká na výhru od 22. září už šest zápasů.

Nového kouče klub podle svého webu představí v pondělí. Toho čeká tvrdá práce, protože po reprezentační přestávce má Karviná hodně náročný program. Nejdříve na svém stadionu přivítá rozjetou Slavii, pak jede do Mladé Boleslavi, přivítá Jablonec a před přestávkou jede do Plzně.

Jde o čtvrtou trenérskou výměnu v této ligové sezoně. Sparta hned v úvodu ročníku odvolala Pavla Hapala a dosadila na jeho místo sportovního ředitele Zdeňka Ščasného, pak Roman Skuhravý z rodinných důvodů skončil v Opavě, kde jej nahradil Ivan Kopecký, a poté Skuhravý nahradil Pavla Drska v Dukle.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články