Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Trenér Hoftych má namířeno do Trnavy

Praha - Trenér fotbalistů Bohemians 1905 Pavel Hoftych po sezoně v týmu možná skončí a zamíří do Trnavy. Aktuálně čtvrtý celek slovenské ligy s koučem jedná již delší dobu a podle Hoftycha by příští týden měla být uzavřena dohoda. "Jde o tradiční slovenský klub, kde je vždy velký tlak na trenéra, a já bych si to rád zkusil," přiznal kouč.

"S Trnavou jednám již od podzimu. V poslední době se však jednání zintenzivnila a dá se říci, že jsme došli ke shodě. Příští týden by se to mělo definitivně rozhodnout," řekl Hoftych.

Bohemians 1905 se v této sezoně pod vedením čtyřiačtyřicetiletého Hoftycha nečekaně daří, byli už šestí v tabulce, nyní vršovickému klubu patří sedmá pozice. "Bohemku mám rád a pracuji tam s fajn lidmi a mám skvělé hráče. To mi to rozhodování ztěžuje. Ale změna je život. Pokud se s Trnavou dohodnu, tak to zřejmě zkusím," dodal Hoftych, který v české lize předtím vedl Zlín.

Spartak Trnava je pětinásobný československý mistr, na titul v samostatné slovenské lize však stále čeká. V této sezoně mu zatím patří čtvrtá pozice se ztrátou dvou bodů na třetí místo zaručující start v Evropské lize. V týmu působí čeští fotbalisté Patrik Gross, Jakub Dohnálek a brankář Martin Raška.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články