Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Trenér Citizens Mancini vzal prohru s Evertonem na sebe

Londýn – Trenér fotbalistů Manchesteru City Roberto Mancini vzal úterní prohru na hřišti Evertonu na sebe. Vedoucí tým anglické ligy po porážce 0:1 přišel o tříbodový náskok a před městským rivalem a obhájcem titulu United, který ve 23. kole porazil 2:0 Stoke, už vede jen díky lepšímu skóre. "Je to moje chyba, protože jsme se na zápas nepřipravili příliš dobře," citoval Manciniho server BBC.

Roberto Mancini
zdroj: isifa/EPA autor: JONATHAN BRADY

"Myslel jsem, že utkání bude lehčí, protože Evertonu chyběli tři čtyři důležití hráči a my jsme naopak byli ve formě," prohlásil italský kouč. "Hráči na trávníku odevzdali maximum, ale já jsem v posledních třech dnech udělal v přípravě pár chyb. Je důležité umět to otevřeně přiznat, protože se pak stejných chyb vyvaruji i v budoucnosti. Teď už vím, že nemůžu nikoho podcenit. Nikdy," dodal.

Z promarněného náskoku v čele tabulky si však Mancini prý těžkou hlavu nedělá. "O nic nejde, pořád jsme první. Navíc je dost času, vždyť je před námi ještě patnáct zápasů. Důležité je, abychom vyhráli teď doma v sobotu," připomněl nejbližší ligový zápas, ve kterém City přivítá Fulham.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články