Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Tottenham propustil kouče Redknappa. Odejít může i Modrič

Londýn - Vedení fotbalistů Tottenhamu propustilo trenéra Harryho Redknappa. Pětašedesátiletý kouč, jenž strávil v londýnském klubu čtyři roky, obsadil letos s mužstvem čtvrté místo v anglické lize a nedostal se s ním do Ligy mistrů. Podle tisku by ho měl nahradit David Moyes, který dosud vedl Everton.

Harry Redknapp
zdroj: EPA

"Nebylo to lehké rozhodnutí. Harry pro nás vždy odváděl excelentní práci," řekl předseda Tottenhamu Daniel Levy. "Byly to fantastické čtyři roky. Jsem smutný, že musím odejít," uvedl Redknapp na klubovém webu.

Před měsícem byl právě Redknapp považován za velkého favorita na post trenéra anglické reprezentace. Ten ale nakonec obsadil Roy Hodgson. I přesto, že Redknapp odmítl všechna nařčení ze ztráty koncentrace pro londýnský klub, jeho tým nezvládl závěr ligového ročníku a propadl se na čtvrté místo. V zimě přitom s desetibodovým náskokem atakoval vedoucí pozice.

Kromě trenéra se diskutuje i o odchodu jedné z největších hvězd klubu, chorvatského záložníka Luka Modriče. Zájem o jeho služby pocházel podle anglických médií z manchesterského United, o hráče se však zajímá i francouzský PSG. Obránce Tottenhamu momentálně ve službách Leverkusenu Vedran Čorluka považuje letošní transfer za pravděpodobný.

"Luka je jedním z nejlepších hráčů na světě a chce tedy hrát i v nejlepších soutěžích. Neúčast Spurs v Lize mistrů by mohla rozhodnout o Modričově dalším směřování," uvedl.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články