Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Tottenham narazil potřetí za sebou, nechal body Aston Ville. United vyhráli na Evertonu

Po skvělém startu do sezony Premier League dochází fotbalistům Tottenhamu dech. Po třetí porážce za sebou, když na vlastním stadionu podlehli Aston Ville 1:2, ještě nedávno vedoucí celek soutěže klesl v tabulce už na páté místo o dva body právě za svého nedělního soupeře, který je už čtvrtý. Aston Villa venku zvítězila po více než dvou měsících. Šestý je Manchester United, který vyhrál na stadionu Evertonu 3:0.

Watkins dává vítězný gól Aston Villy v zápase s Tottenhamem
zdroj: Reuters autor: Dylan Martinez

Tottenham šel ve 22. minutě do vedení po tečované střele Lo Celsa, ale v sedmé minutě nastavení prvního poločasu hosté vyrovnali. Po standardní situaci se hlavou trefil Torres. V 62. minutě otočil skóre svým sedmým gólem v sezoně Watkins. Domácí ještě sahali po bodu, ale dvěma výbornými zákroky jim v tom zabránil brankář Martínez. Následně ještě Davies v dobré pozici hlavičkoval nad a Porrova střela skončila pouze na tyči.

Everton dostal během reprezentační přestávky trest za porušení finančních pravidel a v tabulce se po odpočtu 10 bodů propadl na předposlední 19. příčku. Jen o skóre horší je Burnley.

Od Manchesteru United inkasovali svěřenci Seana Dyche už ve třetí minutě, kdy Dalotův zdánlivě nepřesný centr poslal do sítě parádním akrobatickým kopem Garnacho. Devatenáctiletý Argentinec se v této sezoně trefil v lize poprvé. Everton po obdržené brance sice zvýšil aktivitu a vytvořil si několik dobrých příležitostí, ale jeho hráči pokaždé selhali v zakončení. Naopak v 56. minutě se z penalty trefil Rashford a 15 minut před koncem stvrdil výhru 3:0 Martial.

Anglická fotbalová liga – 13. kolo:

Tottenham – Aston Villa 1:2 (22. Lo Celso – 45.+7 Torres, 62. Watkins), Everton - Manchester United 0:3 (3. Garnacho, 55. Rashford z pen., 75. Martial).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články