Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Torres vyzval majitele Liverpoolu k nákupu hvězd

Londýn - Útočníkovi Fernandu Torresovi došla trpělivost s trápením Liverpoolu. Španělský fotbalista proto vyzval americké majitele klubu, aby v zimním přestupním období do týmu přivedli několik hvězdných hráčů. Torres poslal vzkaz majitelům Tomu Hicksovi a Georgi Gillettovi poté, co tým vypadl ve třetím kole Anglického poháru s druholigovým Readingem. Hvězdný střelec si navíc v utkání zranil koleno a po operaci bude Liverpoolu chybět zhruba šest týdnů. Na delší dobu mimo hru je také kapitán Steven Gerrard a záložník Jossi Benajun.

"Teď je řada na majitelích. Musí nakoupit hráče, aby se něco podobného neopakovalo," řekl Torres. "Jestli chceme bojovat s Manchesterem United a Chelsea, musíme mít mnohem, mnohem větší tým. Hlavně potřebujeme víc hvězd a také nesmíme dovolit, aby naši nejlepší hráči odešli," dodal.

Liverpool loni obsadil v lize druhé místo, ale letos se trápí. Po dvaceti kolech je v tabulce až na sedmé příčce a na vedoucí Chelsea ztrácí 12 bodů. Navíc nepostoupil ze základní skupiny Ligy mistrů a vypadl z obou anglických pohárů. "Je to ubíjející. Tahle sezona pro nás měla být odrazovým můstkem k velkým věcem - United prodal Carlose Téveze a Cristiana Ronalda, Chelsea nikoho nekoupila. Jenže nebyla..." uvedl Torres.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články