Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Torres přestoupí do AC, pak by měl zamířit do Atlétika

Londýn – Působení Fernanda Torrese v Anglii je oficiálně u konce. Španělský útočník přestoupí 5. ledna do AC Milán, kde již od léta hostuje. V italském klubu však třicetiletý mistr světa a Evropy s největší pravděpodobností nezůstane a v nejbližších dnech by měl zamířit na hostování do svého mateřského celku Atlétika Madrid.

Fernando Torres v dresu Atlétika Madrid
zdroj: ČTK/AP

Novinářům to řekl asistent trenéra German Burgos, podle něhož měl být součástí dohody i odchod italského záložníka Alessia Cerciho na hostování do AC Milán.

"Jsme blízko dohodě a čekáme již pouze na finalizaci obchodu," prozradil španělským médiím asistent trenéra Atlétika German Burgos. "Torres bude důležitou posilou do druhé poloviny sezony. Dokážeme z něj dostat to nejlepší," dodal.

V Atlétiku Torres působil od 11 let, v áčku debutoval coby sedmnáctiletý v roce 2001, kdy tým hrál druhou ligu. V roce 2007 odešel do Liverpoolu, odkud po čtyřech letech zamířil za 50 milionů liber do Chelsea.

V Anglii ale jeho kariéra uvadala a letos v srpnu odešel do AC Milán na dvouleté hostování. Ani v Itálii se mu ale zatím nevedlo, v dosavadních deseti ligových startech dal jediný gól.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články