Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Torres mění dres. Chelsea se domluvila na hostování s AC Milán

Londýn – Před třemi lety za něj Chelsea zaplatila do letoška v Anglii rekordních padesát milionů liber, nyní však Fernando Torres odchází jako nepotřebný. Španělský kanonýr, který se v Londýně po většinu času herně trápil, by měl odejít na dvouroční hostování do AC Milán.

Oba kluby jsou již domluvené na podmínkách a k dotažení přesunu na Apeninský poloostrov chybí již jen doladění smlouvy a projití lékařskou prohlídkou. Španělský útočník, který je mistrem světa i Evropy, by měl v Miláně nahradit Maria Balotelliho, který před několika dny zamířil do Liverpoolu.

Chelsea se naopak díky jeho odchodu vejde do kvóty cizinců, které může mít v týmu. Doposud jich na soupisce měla osmnáct.

Torres přišel do Chelsea v lednu 2011 z Liverpoolu, kde si vypracoval pozici jednoho z nejlepších útočníků světa. Londýňané za něj tehdy zaplatili 50 milionů liber, což byl až do letoška, kdy Manchester United koupil Angela Di Maríu, anglický rekord. Třicetiletý Španěl však v dresu Blues na své předchozí výkony nenavázal a ve 172 utkáních vstřelil pouze 45 branek.

V Premier League se během tří a půl sezony prosadil dvacetkrát, což většina kanonýrů stihne během jediné sezony. Trenér José Mourinho tak začal shánět nového ostrostřelce a v létě přivedl Diega Costu a k návratu do Chelsea přesvědčil i Didiera Drogbu.

Zdroj
chelseafc.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články